Ruilen en retourneren

Hoe werkt het retourneren?

We willen graag dat je tevreden bent met jouw Sneakerdresses aankopen. Mocht dat helaas niet het geval zijn, dan kan het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van reden, geretourneerd worden. Het product dient ongedragen en onbeschadigd te zijn en (voor zover mogelijk) verpakt te zijn in de originele en onbeschadigde verpakking.
Bij jouw bestelling zit altijd een retourformulier. Indien je een artikel retourneert, vragen we je het volledig ingevulde retourformulier mee te sturen met het artikel.

Retouren moeten verstuurd worden naar onderstaand adres:
Sneakerdresses

Korte Loostraat 32

6851MZ, Huissen

Als wij het artikel met het volledig ingevulde retourformulier hebben ontvangen, wordt jouw retour zo snel mogelijk verwerkt. Je bent zelf verantwoordelijk voor een onbeschadigde en nette retourzending van het artikel.

Kosten retourneren

Laten we ons samen bewust zijn van de impact die de modewereld heeft op ons milieu. Samen kunnen we een verandering teweeg brengen. Maak bewustere keuzes, shop slimmer en retourneer minder. Om deze reden kun je bij Sneakerdresses niet gratis retourneren en ben je zelf verantwoordelijk voor de retourkosten van je pakket. De kosten zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest en betaal je aan de verzender.

klacht melden

Het team van Sneakerdresses doet haar best om je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Er wordt uiterste zorg besteed aan de ontwikkeling, kwaliteit en uitvoering van haar producten en diensten. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan vragen we je dit zo snel mogelijk aan ons te melden.

Je kunt een e-mail sturen naar info@sneakerdresses.com of contact opnemen via bovenstaand contactformulier. Omschrijf de klacht nauwkeurig, eventueel voorzien van een foto, en vermeld (indien van toepassing) het factuurnummer en de aankoopdatum. Wij streven ernaar je binnen 2 werkdagen een antwoord te geven met informatie over de afhandeling van je klacht. 

© 2020 - 2024 Sneakerdresses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel